Over mezelf

Hallo, ik ben Thomas Evrard. Ik ben 23 jaar en woon in Passendale. In het dagelijkse leven werk ik als webdesigner. Naast de passie voor mijn werk heb ik ook een zeer grote passie voor fotografie. Die grote passie is intussen uitgegroeid tot een levendig bijberoep. Het is voor mij een prioriteit om de wensen van mijn klanten zo perfect mogelijk te evenaren. Ik ben zeer benieuwd naar jouw wensen!

Contacteer me gerust bij vragen, interesse of specifieke verzoeken!

Ik hoor het graag.

Bekijk mijn werkwijze op de video onderaan deze pagina.


Portretfotografie wat houdt dat in?

Mijn idee achter portretfotografie is simpel, ik wou ervan om emoties te delen, om sociaal te zijn, om een mopje te maken. Deze 3 eigenschappen zijn slechts enkele voorbeelden waarom ik dit zo graag doe, ik hou ervan om emoties te fotograferen, is dit nu een lach, een traan of een spontane blik? Maakt niet uit! Ik hou er gewoon van om dit vast te leggen.

Dit doe ik het liefst in een natuurlijke situatie waar iedereen op zijn gemakje is en zichzelf kan zijn. ( dit levert de mooiste beelden op)

Portretfotografie / Lifestylefotografie:

  • Fotoshoot van één persoon
  • Kinderfotografie
  • Gezinsfotografie
  • Familiefotografie
  • Koppelfotografie
  • Fotoshoot onder vrienden
  • Eventfotografie

Portretreportages gaan altijd door op locatie voorlopig nog niet in een studio, het liefst vanal in een mooi stukje natuur of in een bos. Maar als je andere suggesties hebt kunnen we deze zeker bekijken! Indien jullie niet meteen een leuke locatie in gedachten hebben kijken we samen wat de mogelijke opties zijn.

Na de shoot

Na de shoot neem ik de tijd om jullie beelden te bewerken, dit duurt een tweetal weken. Daarna plaats ik deze op een online galerij en stuur ik jullie vervolgens een link waar je de foto's kan bekijken en downloaden in hoge en lage resoluties. Wil je graag een foto laten afmaken op grote formaten? Dan bezorg ik jullie graag de foto is de beste resolutie.

Prijs

De prijs voor een portretshoot bedraagt € 100 maar wat krijg je hiervoor allemaal terug?

  • Eén uur tot anderhalf uur fotoshoot
  • Een ruime selectie foto's die je via een online galerij ontvangt
  • 20 km rond Ieper is de verplaatsing gratis

Is dit aanbod niet meteen wat je in gedachten hebt? Neem dan even contact op en dan kijken we samen naar de beste oplossing voor jullie situatie, alles is regelbaar! :)Heb je specifieke wensen?

Wil je graag een correcte inschatting op maat van jouw vraag? Dat kan uiteraard, stuur een mailtje of neem contact op via sociale media en dan kijken we samen wat voor jou de beste optie is.

Neem contact op

Extra toelichting op portretfotografie

Hierboven heb ik al veel toegelicht maar misschien wil jij liever een ander aanbod dan hierboven vermeld. Heb je een feest of ander event die je graag op beeld wilt? Ben je nog opzoek naar iemand die jullie huwelijk vastlegt? Hiermee kan ik je uiteraard ook helpen, voor deze shoots hoor ik liever het specifieke verhaal die jullie gepland hebben. Daarna kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en kunnen we een op maat gemaakt voorstel uitwerken.

Heb je een specifieke wens? Contacteer me

Geen zin om te lezen?

Bekijk deze video dan!

Een verhaal van mezelf als fotograaf

Er is een creatieve fractie van een seconde wanneer je een foto maakt. Je oog moet een compositie of een uitdrukking zien die het leven je zelf biedt, en je moet intuïtief weten wanneer je op de camera moet klikken. Dat is het moment waarop de fotograaf creatief is. Oops! Het moment! Als je het eenmaal hebt gemist, is het voor altijd verdwenen. Het is dus zaak om je moment uit te kiezen. :)