Events

01 / 07

Eventfotografie betekent voor mij het juiste moment vastleggen, de sfeer capteren in een stijl die overeenkomt met de eigenheid van het evenement en de betrokken organisatie. Afhankelijk van het type en de stijl van het event gebruik ik verschillend licht.

Dit kan in "low-light", dit gebruik ik bij evenementen waarbij de sfeer zeer belangrijk is. Hierbij wordt er geen flits gebruikt zodat het natuurlijke licht die aanwezig is behouden blijft en waardoor de sfeer ook meer naar voorkomt.

Er kan ook gefotografeerd worden met "flits", hierdoor kun je eerder welke situatie toch duidelijk zichtbaar maken en kan er zelf wat gespeeld worden met flitslicht. Dit brengt veel creativiteit met zich mee, ik probeer ervoor te zorgen dat de flits niet overweldigend is waardoor het licht zachter is en de sfeer toch blijft.Interessant?

Heb jij ook een event gepland? Nog opzoek naar een fotograaf?

Dan luister ik graag wat je gepland hebt en kijken we samen naar de beste opties. Vul even het formulier in en ik probeer je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien! :à


Kijk je liever nog wat verder?